Suibianguo Maaltijdvervanger

Detox

Feng Yun heeft ook een programma voor totale detox. Hierbij wordt onderbegeleiding gezorgd dat uw lichaam van alle mogelijk schadelijke stoffen ontdaan wordt. Deze stoffen, vaak een gevolg van een slechte voeding, kunenn uw gezondheod negatief beïnvloeden.

Met behulp van de bekende Suibianguo pruimen wordt een programma gestart dat uw darmen van alle schadelijke stoffen kan ontdoen.

Heeft u last van constipatie of net van diarree, van Acne of een vale huid, dan wijst dit meestal op een probleem in de darmen. Elke maaltijd die we nuttigen brengt zowel gezonde als minder gezonde stoffen in ons lichaam. De gezonde stoffen worden elke dag weer perfect door uw maag- en darmstelsel verwerkt tot bouwstoffen die uw lichaam nodig heeft om te functioneren.

Maar er komen ook elke keer weer stoffen met uw voeding um maag- en darmstelsel in die niet verwerkt kunnen worden. In het gunstigste geval worden die onverwerkt met uw stoelgang weer uw lichaam iutgestoten. Vaak blijven deze stoffen echter "hangen" in uw darmstelsel waar ze vervolgens allerlei problemen gaan veroorzaken. Dit kan gaan van een "gewone" pijn in de buik tot problemen waardoor u geconstipeert raakt of net last krijgt van diarree. Uw huid kan plots doffer worden of u krijgt plots, vooral in het aangezichtm, last van acne. Of u kent plots een grote gewichtstoename of net -afname. Ook kan uw slaapritme verstoort raken waardoor u zich de ganse dag moe blijft voelen en een verminderde concentratie ervaart.


Ale deze symptomen wijzen vaak op een probleem in uw verteringsstelsel. Daar hopen zich dan stoffen op die niet tijdig verwerkt kunnen worden door de diverse organen die samen zorgen voor een gezonde vertering en dus voeding vanuw lichaam.

Bij een teveel consumeren van voeding waar veel berzadigde vetten in verwerkt zijn. Het lichaam kan deze stoffen vaak niet tijdig verwerkt krijgen onder andere omdat deze verzadigde vetten zich veel moeilijker laten binden met de verteringsstoffen die lever en gal hiervoor inzetten.

De normale respons van de lever is dan om deze vetten op te slaan voor later verwerking. In eerste instantie zal dit in de lever zelf gebeuren maar, wanneer deze "verzadigd" is worden deze stoffen in het vetweefsel van het lichaam opgeslagen. Het gevolg is dan een toename van uw gewicht en meestal een nog tragere verwerking van deze vetten door de lever. Ook acne kan zich bij een teveel aan verzadigde vetten over gans het lichaam gaan vertonen.

Andere stoffen blijven in het darmstelsel zelf "rondhangen" en veroorzaken daar opstoppingen of zorgen ervoor dat er niet langer vocht uit de verwerkte voedingstoffen gehaald wordt. Het gevolg hiervan is in het eerste geval constipatie of een heel harde stoelgang, in het tweede geval diarree en een uitdroging van het lichaam waardoor u eigenlijk meer zou moeten drinken maar omdat het lichaam u hiervoor niet altijd de juiste signalen geeft een algemene uitdroging welke zich eerst zal tonen in een vale of droge huid.

Suibianguo

Suibianguo is een groene Chinese pruim welke behandeld werd met verschillende kruiden, welke een bewezen invloed hebben op uw spijsvertering, waarna deze pruim gedurende meerde weken gefermenteerd is en vervolgens gedroogd.

Ingredienten
"
 • Groene pruim

  Of Prunus mume, of Qing Mei Guo in het Chinees, bevat een overvloed aan calcium, ijzer, natrium, mangaan en andere essentiële voedingsstoffen en organische zuren die een menselijk lichaam moet hebben. Het is een veel voorkomend fruit in China, provincie Fujian, Taiwan en de naburige Aziatische landen.

  Groene pruimen werden voor het eerst in de 5e eeuw medisch door Chinese kruidkundigen toegepast. Het wordt al lang gebruikt in traditionele Chinese geneeskunde als een grote hulp bij het zuiveren van bloed, bevordering van metabolisme, spijsvertering, zuivering en het verhogen van de beweging van de darmen.

 • Moerbeiblad (poeder)

  Latijnse naam is Folium mori, en de Chinese naam is Sangye, is rijk aan meerdere sporenelementen, zoals aminozuren, vitamine C en antioxidanten die essentieel zijn voor het menselijk lichaam. Onder deze elementen zijn de meest waardevolle Rutoside (een natuurlijk glucose) en DNJ. Het recentste Chinese onderzoek heeft aangetoond dat Rutoside en DNJ effectief zijn bij het reguleren van bloedvet, het afwegen van bloeddruk, het verminderen van de bloedglucose en het stimuleren van het metabolisme.

  De belangrijkste functies van moerbeiblad zijn anti-inflammatie, anti-aging, anti-bacteriën en -virus en het behoud van gezondheid, ziekte en sedatie, vermindering van de bloedsuiker, vermindering van de bloeddruk en bloedvet.

 • Cassia zaad

  Cassia zaden komen van de Cassia plant, een 1-jarige plant die in Noord-, Centraal- en Zuid-Amerika, Azië, Afrika en Oceanië groeit, en wordt op veel plaatsen als een zeer ernstige kruid beschouwd. De zaden worden van de gehaald en kunnen zowel rauw gebruikt worden of nadat ze gebakken zijn.

  In traditionele Chinese geneeskunde worden cassia-zaden voornamelijk gebruikt voor het behandelen van conjunctivale congestiezwelling en pijn, duizeligheid en hoofdpijn, veroorzaakt door het vlammen van het "levervuur". Het wordt gebruikt in combinatie met de medicijnen voor het reinigen van "levervuur" en "hitte" en voor het verlichten van droogheid en het losmaken van de ingewanden.

 • Ma Daicha (Yerba Mate thee poeder)

  Bevat meer dan 11 soorten polyfenolen waarvan gezegd wordt dat ze verschillende effecten hebben op de gezondheid van de mens. Onderzoek heeft aangetoond dat Ma Daicha allergie symptomen kan verbeteren en het risico op diabetes mellitus en hoge bloeddruk vermindert. Ma Daicha bevat ook verbindingen die fungeren als verhogen van geestelijke energie en focus, verbetert de stemming en bevordert dieper slaap.

 • Natuurlijk caroteen

  Kan fungeren als antioxidanten en kan direct optreden om schadelijk blauw en bijna ultraviolet licht te absorberen om de macula van het netvlies te beschermen, het deel van het oog met de scherpste visie. Van carotenoïde is bewezen dat het effect heeft op het bestrijden van veroudering. Het kan ook helpen bij het verhogen van het aantal cellen en levensvatbaarheid die door het immuunsysteem wordt gebruikt.

 • Vezels

  Worden voornamelijk gebruikt om de beweging van de darm-ingewanden te bevorderen, gladde darm en gladde urinering te produceren, diuresis voor het verwijderen van oedeem, voedselretentie en hitte stagnatie, buikversterking en obstipatie te veroorzaken.

Detox programma's

Zuivering

Feng Yun heeft diverse programma's uitgewerkt waarmee us, onder haar gebeleiding, uw lichaam kan ontgiften en terug gezond maken.

De twee hoofdtakken van deze programma's zijn:

 • Een geleidelijke ontgifting van uw lichaam waarbij de Suibianguo pruim gebruikt wordt.
 • Een versnelde ontgifting van uw lichaam waarbij ook de Suibianguo pruim gebruikt wordt maar waarbij er ook gedurende verschillende dagen een aangepast voedingsritme gebruikt wordt.

Voor de tweede soort programma's wordt soms, indien u dit wenst, overgegaan tot het in groep begeleiden van de deelnemers zodat ze mekaar mentaal kunnen ondersteunen.

Al deze programma's worden steeds door Feng Yun beleid zodat u er niet allen voor staat.

Bij alle programma's kan ook de Siji maaltijdvervanger gebruikt worden. Deze laat toe om uw voeding tijdens het ganse programma te verminderen en toch de nodige bouwstoffen voor uw lichaam binnen te krijgen.

"

De Suibianguo pruimen zijn steeds in de praktijk te bekomen maar kunnen ook via de Suibianguo website besteld worden.